Στο Kalesma Mykonos ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια ολοκληρωμένη high-end εμπειρία διαμονής, συνδυάζοντας την ιδιωτικότητα, την πολυτέλεια, τις προσωποποιημένες υπηρεσίες αλλά και ένα ταξίδι στην υψηλή γαστρονομία και το private dining. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Pere Ubu Mykonos, πρωταγωνιστεί στη γαστρονομική σκηνή της Μυκόνου. Με ελληνική κουζίνα με την υπογραφή του σεφ Κώστα Τσίγκα, βασισμένη σε εποχιακά, τοπικά προϊόντα και βιολογικά συστατικά και με μία διάθεση αναβίωσης των ηλιόλουστων κυριακάτικων συναθροίσεων γύρω από το τραπέζι, η μυκονιάτικη εκδοχή του Pere Ubu είναι αφιερωμένη στην “σύνδεση” των καλεσμένων και έχει ως στόχο να τους φέρνει κοντά μέσα από τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τα δροσιστικά cocktails με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων.