
Βραβείο F&B Manager
Το βραβείο F&B Manager of the Year απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Αλεξίου του Belvedere Hotel και Area Corporate Director of F&B Matsuhisa…
Το απολαυστικό ταξίδι της ΡΟΔΟΥΛΑ ξεκίνησε το 1999, ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος δημιουργούν μια μικρή μονάδα παραγωγής στην Αθήνα όπου εφάρμοσαν την πολύτιμη κληρονομιά τους για την παραγωγή νόστιμων προϊόντων ζύμης. Η μονάδα έγινε σύντομα πολύ μικρή για να χωρέσει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και την αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα ΡΟΔΟΥΛΑ. Σήμερα ηγέτιδα στο κομμάτι της εστίασης και βασική παίκτρια στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, με παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με τρεις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής 18.000τμ στην Αττική, δύο κέντρα διανομής στη Θεσσαλονίκη & της Κρήτης, παράγοντας καθημερινά περισσότερες από 480.000 μερίδες που παραδίδονται σε περισσότερα από 20.000 σημεία πώλησης παγκοσμίως. Η διασφάλιση της ποιότητας και η συνέπεια των προϊόντων της είναι πολύ σημαντική και λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη και επιτυγχάνεται με την εφαρμογή πιστοποιημένων διεθνών συστημάτων διαχείρισης (ISO, BRC, IFS) κατά την παραγωγή. Με τα χρόνια οι συνταγές της ΡΟΔΟΥΛΑ εξελίσσονται, τα υλικά εμπλουτίζονται και οι γεύσεις ενισχύονται. Η έμπνευσή της, προέρχεται από την ελληνική γη, επιλέγοντας μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς με μοναδικό σκοπό να τα μοιραστεί μαζί σας!
Για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του Greek Hotel of the Year.
Ακολουθήστε τα Greek Hotel of the Year